Friesche Vlag producten

Melk bepaalt de perfectie
Als ondernemer schenkt u dagelijks veel melkkoffies. Behalve de opschuimtechniek bepaalt de melk die u gebruikt voor een belangrijk deel de kwaliteit van het eindproduct. Zo geeft volle melk een betere smaak dan halfvolle melk en is houdbare melk voor beginnende baristi geschikter om een perfecte schuimlaag mee te maken dan dagverse melk.

Volle melk voor het beste resultaat
Gebruik altijd volle melk voor het opschuimen. De samenstelling van volle melk zorgt ervoor dat het melkschuim er fluweelzacht uitziet en mooi glanzend en stevig blijft, ook nadat het op de cappuccino is geschonken en vermengd is met de crema van de espresso. Vet maskeert de soms krachtige koffietonen en ook daarom is volle melk geschikter dan magere of halvolle melk.

 Makkelijker schuimen met Friesche Vlag
Met Friesche Vlag houdbare volle melk is het makkelijker schuimen. Door het speciale productieproces zijn de vetbolletjes in de melk kleiner. Hierdoor krijgt u met Friesche Vlag houdbare melk een stabieler melkschuim dan met gepasteuriseerde melk. Bovendien hoeft deze melk niet gekoeld bewaard te worden, waardoor de opslag een stuk eenvoudiger is.


Lees meer over de producten van Friesche Vlag op de World of Latte website