Over World of Latte

Ontdek de wereld van melk
Koffie en Friesche Vlag hebben iets gemeen: ze zijn allebei onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse koffiecultuur. Vanaf 1913 wappert de Friesche Vlag boven miljoenen kopjes koffie. Sinds de eerste koffiehuizen heeft het koffiedrinken een hele ontwikkeling doorgemaakt en Friesche Vlag is in die ontwikkeling meegegaan. Van ‘Coöperatieve Vereniging’ tot ‘bereider van zuivelproducten’ tot ‘eigentijdse melkspecialist’. Al die kennis en ervaring van jaren is beschikbaar. Voor ondernemers, baristi, consumenten, kortom: voor elke koffieliefhebber.

Latte Art Training
Maar ook via Dutch Coffee Academy, hét trainingscentrum van Nederland, dat als enige trainingsbureau de officiele Friesche Vlag Latte Art Trainingen aanbiedt. Deze training is speciaal voor gevorderde baristi en vakmensen die de kunst van het schenken van decoratieve ontwerpen in cappuccino’s (Latte Art®) onder de knie willen krijgen. Tijdens de cursus leren zij hoe ze verschillende Latte Art® variaties stap voor stap kunnen bereiden. Alle kennis van bijna 100 jaar Friesche Vlag ervaringen kun je terug vinden in deze training.

Meld je hier aan

Instructiematerialen
Speciaal voor de horeca is een DVD samengesteld met professionele aanwijzingen voor het perfect creëren en serveren van onder andere cappuccino, latte macchiato, ijskoffie en andere variaties in melkkoffie. Voor het dagelijks gebruik is de instructiewaaier, met stap voor stap informatie over bereidingswijzen, een praktisch middel. En natuurlijk is zeer veel informatie terug te vinden op het digitale kenniscentrum http://www.worldoflatte.nl   

Lees hier over op de World of Latte website