Het with compliments concept

Om aan de wensen van zoveel mogelijk ondernemers te kunnen voldoen zijn er verschillende categorieën gemaakt. Er zijn recepten met en zonder alcohol, er zijn dranken die heerlijk zijn op een winterse dag of juist voor de warme zomerdagen en er zijn ook verschillende moeilijkheidsgradaties van recepten. Die verschillende moeilijkheidsgradaties houden in dat er recepten voor beginners ontwikkeld zijn, dit zijn recepten met weinig verschillende ingrediënten die snel en eenvoudig bereid kunnen worden. Er zijn recepten voor gevorderden ontwikkeld, die vereisen ervaring als barista. Hierbij gaat het vooral om het kunnen opschuimen van melk en/of Chocomel en het kunnen bereiden van een goede espresso. Ook hier zijn de recepten snel te maken en zitten er niet al te veel ingrediënten in. De laatste categorie zijn de recepten voor experts. Dit zijn recepten waarbij wat meer ingrediënten verwerkt zijn of er moet een shaker gebruikt worden. Deze recepten zijn ook vrij snel te maken, maar er moet wel geoefend worden om ze te kunnen bereiden.

Er zijn een aantal recepten waarbij u de keuze kan maken om het recept juist met of juist zonder alcohol te bereiden. Er wordt dan onderaan het recept een suggestie gemaakt voor een vervangend ingrediënt.

Aangezien er zoveel recepten zijn en het soms lastig wordt om een keuze te maken heeft Rose al verschillende selecties samengesteld. U hoeft alleen maar aan te geven welke niveau van recepten u wilt, of ze voor de zomer of voor de winter zijn en hoeveel recepten u wilt hebben. U krijgt dan een kaart met verschillende recepten uit de keuze van de 45 recepten. Er staat ook een adviesprijs bij alle recepten maar u bent natuurlijk vrij om deze zelf te bepalen.

Veel succes en plezier met het maken van uw eigen with complimentskaart